Skallebank.

Uuh ! Nu tänker jag klaga här eftersom jag inte har någon att luta mig mot. Jag brukar aldrig må så här dåligt när jag är förkyld, eller vad det nu är.. Halsfluss ?
Täppt i näsan, ont i öronen, ont i halsen, ont i halsen när jag gäspar och hostar och sväljer (kanske t.o.m när jag andas också). Huvudet känns bokstavligt talat som att det ska sprängas, brukar inte heller ha sån här migrän, gör så ont att jag knappt kan röra huvudet, speciellt inte böja det framåt. Konsigt också för mina förkylningar brukar alltid börja med lite halsont som försvinner efter en dag, men nu har jag haft ont i halsen över en vecka. Mamma tycker jag ska gå till doktorn, men jag tycker att jag ska vänta några dagar till och kolla om det blir bättre.

Och imorgon (idag) kommer äntligen David hem, skulle vara förjävligt om jag inte ens kan träffa honom då, i o för sig har jag ju fått stå över allt annat den här veckan också, så varför inte det med ? (Pjuuh, lång mening) Håller alla tummar och tår för att jag kan träffa honom en stund iallafall, för nu saaaaknar jag honom, har ju knappt fått prata med honom ens.

Jag har fastnat i Tradera-träsket.. Helst sjukt vad timmarna går fort när man sitter där. Vann min första auktion idag med, sen vann jag en till.. Och en till.. Och nu måste jag gå och lägga mig för annars blir jag väl fast ett tag till. Förresten så har jag inget bevakat som jag behöver hålla koll på förren imorgon bitti, så jag kan faktiskt gå och lägga mig nu. Blir väl att jag lär ta en Ipren den här natten också för att ens kunna svälja och då kanske huvudet känns liiiite lättare också, om inte all smärstillande går åt till halsen/örat. Kan det göra det ? Dumt i så fall..

Neh nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, men först tänker jag ta en snabb och välbehövd dusch, då kanske huvudet känns lite bättre (man kan ju hoppas iallafall). Såg nu att klockan är mycket ju, jag brukar inte vara vaken så här länge, ett under att jag ens har ögonen öppna så trött och sliten jag har känt mig idag.
Well, dusch var det ja !


-v-

Kära medborgare.

Så klart lära UR-kvinnan ringa när jag var ute med hunden och enda gången jag inte hade mobilen med mig.
Hon talade in ett meddelande i mobilen iallafall och sa att vårat program går på tv ikväll på 2'an kl 20:30. Vet inte om jag vågar kolla, men lär väl göra det. Var så länge sen nu och jag ser säkert ut som ett helvete ! Haha ! Tråkigt också att David är i Norge och inte kan se det, han är ju också med. Men det är inte säkert vi är med så mycket, visst det tog typ 5 timmar att spela in men vi är nog bara med en snabbis kan jag tänka mig. Hemskt i vilket fall som helst.

Har inte kunnat göra nåt i veckan heller, dom dagar som gått, för jag har blivit riktigt jäkla förkyld, jag trodde det hade blivit lite bättre med icke.
Hoppas bara jag kan träffa Natta och Jamie en sväng på fredag iallafall.

Well, nu ska jag vänta på mat, Therese och Linda kommer över, jag är huuungrig och det blir inte mat riktigt än, grr !


-v-

Grått är flott.

Jag är stel i kroppen ! Det har väl att göra av en blandning av förkylning, dansning och målande av hus.
Eftersom jag mådde prima (ont som faen i fötter och stel i kroppen bara) när jag vaknade igår morse så tog jag på mig oömma kläder och på med solbrillor för att sen ta mig ut och hjälpa grannarna och måla vårat hus. Så stor del av dagen igår ägnades åt att måla huset, med pauser för kaffe och ut med hunden i skogen o grejer. Så sammanlagt la vi ner kanske 5 timmar (lite mer kanske) av att måla huset två gånger, plus att karlarna gjorde lite extrajobb. Jag målade tills jag fick nästan kramp i armen, men skönt att vara ute och göra lite nytta iallafall. Och huset blir finare nu när det är grått och inte den där fula blåa färgen.

David ringde för en stund sen också, var nog sista gången jag får prata med honom på nästan en vecka. Men jag antar att han är i lite av ett paradis (enligt honom själv) när han får gå upp tidigt och fiska och dona. Men när han kommer hem tänkte vi äta lite kräftor och mysa, det ser jag fram emot.
I veckan tänkte jag försöka ta mig ner till Jenny och umgås lite med henne och på fredag skulle Natta höra av sig för en fika på Hanssons. Och idag borde jag gå till Arbetsförmedlingen för att skriva in mig igen nu efter att jag jobbat, men får väl se vad klockan blir annars går jag dit imorn. Skulle gått dit redan i torsdags men då hade jag feber och kände mig inte alls bra så jag orkade inte gå dit.

Ska försöka träna lite nu i veckan också, men vet inte om jag vågar för att jag är förkyld, men vi får väl se, annars får jag väl ta min nya cykel och cykla lite då, är ju nånting iallafall.

Well, nu tänker jag hoppa in i duschen eller sätta mig ute en stund (och sen hoppa in i duschen) och kolla igenom några kataloger. Men i duschen måste jag för jag har måla färg överallt t.o.m. i håret, så det måste tvättas bort eftersom det inte gick bort igår kväll när jag försökte duscha bort det.


-v-

Den där Billy svänger.

Åh fy i hela helvete ! Trodde verkligen inte man kunde få så här ont i fötterna av att dansa !
Som alla vet här i Hofors iallafall så var det cruising, och det var mer folk ute än jag någonsin sett här typ. Jag anslöt mig till Jenny och "deras gäng" vid ca 21:30. Mysigt att sitta på gräset med hög musik och trevligt folk.
Sen gick vi till Folkan där det var Rocka billy. Lite skeptiskt i början kändes det när det spelades sån musik.
När Jenny och Crille gick hem så kom Vanja och Madde så jag slapp vara ensam eller gå hem. Och jag tror faktiskt aldrig jag har haft så jäkla roligt nån gång när jag dansat. Man hade ett léende på läpparna hela tiden. Men nu när jag kommit hem o lagt mig i sängen så kan jag inte komma på när jag hade så här ont i fötterna senast. Jag bytte ju t.o.m ut mina skor med höga klackar och tog mina "vardags-sandaler-med liten-klack" innan jag gick upp på bruket. Skavsår har jag också, på lilltårna. Slängde av mig skorna ett tag och dansade utan skor, men inte hjälpte det inte.
I vilket fall som helst så var det jävla kul ikväll och speciellt kul att träffa Jenny och Crille, Vanja och Madde. Tack för ikväll, jag som inte ens tänkte ta mig ut.

Synd bara att David inte kunde vara med ikväll, först så jobbade han till 22 och sen ska han upp alldeles-för-tidigt och åka till Norge för sin familj. Dom ska nog åka snart tror jag. Usch, jag är inte van att vara vaken så här länge, var riktigt länge sen sist. Så nu tänker jag sova faktiskt. Godnatt !

David, jag saknar dig.


-v-

Havssalt.

Med blandade känslor gick jag ifrån mitt sista arbetspass imorse. Det kändes riktigt skönt att efter 24 timmar äntligen få komma hem, började känna mig dålig på eftermiddagen (exakt lika som jag kände mig den första arbetsdagen, alltså första och sista), men sen visste jag inte riktigt hur det kändes. Skönt på ett sätt för att jag inte trivdes så där mycket som jag hade hoppats på och dels tyckte jag inte alls om det för det är så otroligt lätt att vara där och få betalt för det. Jaja, börjar snart plugga igen, nångång i September, så det är skönt att ha det att göra iallafall.

Just nu mår jag inte så speciellt bra, huvudet väget ett ton, halsen är svullen och jag känner mig stel i hela kroppen.
Det är bara för att jag sa för ca 2 månader sen att det var länge sen jag var sjuk, så vips var jag förskyld, på min första arbetsdag dessutom ! Var förkyld i ca 3 veckor, värre i början då så klart, sen har jag varit täppt i näsan fram till igår. Så man kan säga att jag har varit förkyld eller nåt i ca 2 månader (får se hur länge det håller i sig nu då). Tur att jag inte jobbar mer, så slipper jag vara där och vara sjuk, för att inte kunna gå hem o lägga sig på 24 timmar när man mår pyton är ingen hit direkt.

Orkar inte ens följa med och handla i Sandviken senare med mamma o hennes kompis. Jag vill ju, men orkar inte. Men jag hoppas dom ska ut i skogen och plocka blåbär för då kan jag och Arch följa med. Bättre att gå lite lugnt i skogen än att gå vanlig väg. I början när vi började plocka blåbär så blev han otålig på en gång och ville springa iväg. Det har liksom gått över, för han har kommit på att han också kan plocka blåbär.. Eller äta dom rättare sagt, direkt från buskarna. Så hela tiden medan mamma brukar plocka så går han runt och nosar till sig blåbär och tuggar i sig, så jävla söt är han.

Sen när vi kommer tillbaka (om vi åker ut i skogen) så tänker jag lägga mig först och kolla på True blood sen nån film. Man får det när man är sjuk. Så det så ! Jag orkar iallafall inte göra något, förutom att jag måste ut med hunden.

Aja, nu tänker jag stänga av datorn, byta kläder och kolla om vi ska ut.


-v-

Trött !

Usch vad jag är trött ! Sov typ en timme imorse men nu är jag grymt trött, även fast jag sov inatt på jobbet då.
Oftast när jag har kommit från jobbet så är jag trött för att jag går upp dagen före jätte tidigt och går upp nästa dag tidigt igen, egentligen borde jag inte vara trött när jag sovit ganska många timmar på natten på jobbet, men jag är trött ändå. Jag kommer nog aldrig riktigt vänja mig vid att gå upp tidigt tror jag.
Blir nog att sova snart, ska läsa lite först, hinner väl inte mer än en sida så sover jag sen.

Apropå böcker så såg jag förra veckan att det kommit ut en 5'e Twilight bok, hur har jag kunnat missa det ? Böckerna är så grymt mycket bättre än filmerna är, speciellt på engelska, går inte ens att jämföra med på svenska. Aja, tänkte jag skulle låna den 5'e boken nån gång, kollade nyss på internet som den finns i Hofors och det gör den. Men nu är det ju så att jag är inne i en sån grym bok-serie att jag vet inte om jag vill lämna den ens för en annan bok emellan. Just nu läser jag Sanningens svärd och det finns runt 20 böcker än så länge, jag har nån sida kvar på 11'e boken, så jag har några böcker kvar att läsa iallafall. Även om jag har kollar igenom serien (de avsnitt som finns) som är baserad på böckerna så blev jag så jäkla besviken, det är bara några namn och väldigt få händelser från böckerna som är med, resten är taget ur luften. Tycker egentligen inte det borde få stå att den är baserad på böckerna, bara inspirerad av dom. Så det så !


Neh nu ska jag sova, så det blev inte mer intressant än så här.. Godnatt !


-v-


På två ben, lite stadigare.

Lite sorgligt är det.. Nu har lunarstorm försvunnit, det var ju en stooor del av mitt liv, för flera år sen, men ändå. Alla blogginlägg o bilder är borta nu. Jag tänkte först spara alla blogginlägg (det är faktiskt kul att läsa i efterhand, vilket jag gjorde för ett tag sen), men så tänkte jag sen - Det där var jag förrut, det här är jag nu, ett annat liv, en annan plats.
Så jag struntade helt enkelt i det även fast jag ville ha de kvar. För jag lever ett helt annat liv än jag gjorde då, och jag vill inte ens påminnas om det. Nu har jag det mycket bättre och är liiiite mer mogen (om man jämför med blogginläggen man läste, HERRE GUD säger jag bara !). Då handlade det mest om killar och hur jävla tråkigt allt var och hur dåligt man mådde. Frågan är ju om jag verkligen hade så där tråkigt och mådde så där dåligt jämt, eller om det bara var nåt man skrev för att det var "coolt" ? I vilket fall som helst så skämdes jag en smula av att läsa det, och det är klart att vissa inlägg var lite roliga att läsa och man kom ihåg känslan eller vad man gjorde just då fast det var många många år sen.
Jag får helt enkelt skapa nya inlägg (i know, jag har varit väldigt dåligt på det) och nya minnen här. Men det bästa vore nog att skapa nya minnen och känslor i den (lilla lilla) värld jag lever i, tillsammans med dom jag tycker om mest. Jag har ju David som jag "i-principen-skulle kunna-gifta-mig-med" (jag sa I PRINCIPEN) som betyder mer för mig än någon någonsin gjort och som jag älskar mer än ord han beskriva. Med dom orden säger jag nu Hej då till Lunarstorm !

Nu är jag grymt trött, borde ha gått o lagt mig när jag kom från jobbet för nån timme sen, men så klart blev jag fast här, fast jag vet att jag inte borde ha satt på datorn från bärjan. Jag ligger ju nedbäddad o allt, men datorn den ska fram ändå !
Jag är trött mest för att mina kära lillebröder så klart måste festa på helgerna och komma hem mitt i natten och kan inte vara tyst, när jag ska upp o jobba.
Jag är rätt trött på att bo hemma, mest p.g.a det, men också att jag skulle vilja ha något eget. Hade det inte varit för att jag ska få den här lägenheten när mamma o Perra flyttar ihop så hade jag flyttat för länge sen. Dom kan ju hitta ett hus närsom helst och då vill inte jag nyss ha flyttat in i en annan lägenhet för att på en gång flytta tillbaka, det känns lite onödigt, och jobbigt. Jag är ju själv här rätt mycket också så det är skönt, för mamma är ju ofta hos Perra, så ibland är det "mitt eget". Sen är det perfekt om David ska flytta in här sen också, både billigt och ganska stort för två.

Nej nu ska jag testa sova (vilket nog inte blir något problem) någon timme innan kanske mamma hör av sig om vi ska ut i skogen med hunden. Är väldigt tacksam att hon tar hand om min hund när jag jobbar 24 timmar, jag vet att hon inte alltid vill men gör det ändå. Hon ska få något fint efter onsdag då jag gör mitt sista långa jäkla skift.

Godnatt !

-v-


RSS 2.0