GG.

Aaaah ! Det är kaos i skallen just nu, känns som att jag har alldeles för mycket att göra trots att jag inte alls har så mycket att göra. Har lite att göra i skolan för tillfället som ska vara klart på måndag och sen är det allt annat som bara är.. jag vet inte riktigt vad det är, kan liksom inte sätta fingret på det, känns bara kaos som Rickard skulle säga.
Jag lämnar det så länge tills jag har klurat ut vad det är.
-
Jag har gått och blivit förkyld också, det är som att gå på dagis när man går i skolan, alla baciller bara virvlar runt och det blir liksom rundgång på dom. Jag var ju förkyld när jag började i skolan för ca 9 veckor sen och nu var det min tur igen, alla har redan varit förkylda så vi får se vem som står på tur sen.
Träna vill jag göra också nu när jag äntligen kommit igång igen, men det går ju inte när man är så här snorig, men jag tror det håller på att bli bättre. Nu känns det som att förkylningen inte gör mig nåt, jag mår liksom bra utan och innan, inte alls som innan jag började skolan så jag mår t.o.m bra fast jag är förkyld och hängig, var inte igår det var så kan jag säga.
-
Har träffat så mycket underbart folk på Västerberg och det är helt sjukt hur nära man kommit vissa på så här kort tid, jag ångrar inte en sekund att jag tog det här beslutet. Håller just nu på och skriver (inte i skrivande stund dock) ett personligt brev som jag ska lämna in med ansökan till Allmänna linjen inom de två närmaste veckorna. Det är svårt att skriva tycker jag, men jag tror inte man lär blöda om fingrarna när man skriver det, vi som har gått SMF har ju faktiskt förtur att komma in så det är så jäkla bra, och det verkar som att dom flesta ska söka in, jag vill inte vara utan nån av dessa människor för dom är underbara hela högen !
-
Nu ska jag tvätta ur ansiktsmasken och göra mig klar för att gå ut med hunden.
-
-v-

RSS 2.0