Cotton candy.

Det här med att säga vad jag känner och tycker är väl inte riktigt min starka sida jämt, men oftast så vet jag ju hur jag känner, inom mej iallafall. Varför har jag då så svårt att säga till nån annan hur det ligger till ? Men jag har blivit mycket bättre på det, för med David kan jag verkligen prata med även om han får slå ut det ur mej ibland, men det går framåt iallafall. Men det här med känslor kan vara lite svårt att förklara ibland..

Jag kan t.ex. säga minst tusen saker jag gillar med David och varför jag älskar honom, men när dom väl ska komma ur min mun så kommer det ingenting alls, vad är det för fel på mej ? Jag vet ju att jag älskar honom mer än jag någonsin har älskat någon annan, jag har helt ärligt aldrig känt så här, och hur jag älskar att han får mej att skratta, hur han får mej att känna och må, jag har aldrig varit lyckligare.
Jag ser en framtid med honom, jag ser barn, jag ser boende tillsammans och jag ser volvo (well, bara för att det ska låta så klyschigt som möjligt), och hund (Arch lär ju få vara med han också), jag ser ett liv helt enkelt, och det är underbart. Men bara för att jag känner såhär så behöver inte det menas att allt ska hända just nu, inom en väldigt snar framtid, med David känns det som att vi har tid med allt det där, sen, just nu ska vi bara vara, han och jag, vi behöver inte ha bråttom med någonting för det känns inte som att nån av oss ska någonstans. Men man ska ju inte säga för mycket, för vilken dag som helst kan man stå där helt själv, även om det just nu inte känns i närheten av nånting sånt just nu, det är så långt bort det bara kan komma, men man ska aldrig vara för säker. Men hur som helst så har dom där rosa molnen aldrig varit mer rosa eller mer fluffiga, det är som sockervadd, utan allt det där kladdiga då såklart.

Tack för att du får mej att må så bra, och som jag sa igår.. Jag är lycklig. Riktigt lycklig måste tilläggas, jag går ju runt och smålér bara vid tanken av dej, så det måste ju betyda nånting. Det har varit det bästa året i mitt liv, även om det inte alltid har varit en dans på rosor, men helheten är helt underbar.

Jag älskar dej.

Ny blogg, nya tag.

Jahopp då har jag gått o skaffat mej en blogg, en riktig blogg också t.o.m.
Ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan, men eftersom jag har rätt tråkigt och händelselöst liv så förvänta er inga under.

Well.. Enjoy !

RSS 2.0