Blommiga gummistövlar.

Jag hatar verkligen att ha hund i det här vädret, för hur mycket det än regnar och blåser så måste man iallafall ut.
Jag sitter här helt dyngsur om benen, förrutom neranför knäna, där är jag torr. Anledninge till det är mina nya och fina svarta gummistövlar med små blommor på. Det är dom finaste gummistövlar jag någonsin sett, och dom är inte ens klumpiga att gå i, helt perfekta är dom. Så pga dom blev det lite lättare att gå ut i det här vädret, jag har aldrig varit så torr om fötterna när det regnat.
Haha, nu tänker inte jag skriva ett helt inlägg om mina (fina) stövlar, det lovar jag, men jag vill bara att ni ska få veta hur fina dom är och bli lite avundsjuka för att ni inte har såna. ;)

Åt nyss upp resten av pizzan från igår när jag och David myste lite med pizza och film, och Rondellens milda sås är verkligen den godaste såsen jag smakat till pizza, den smakar lite som Havets pizzerias sås i Falkenberg, gudomlig. Jag ska alltid äta den när jag beställer pizza. Så det så !

Såklart är varken Motte eller Ante hemma när jag måste städa för mammas hemkomst från Göteborg idag. Det är dom som slänger grejer omkring sig och stökar ner, men så klart är det jag som får städa och diska, dom är bara ute och festar och har kul. Hon kommer ju snart (fick nyss höra att dom är 4 mil från Valbo för 15 min sen) så jag får väl masa mig upp från soffan och börja dammsuga och diska, men först ska jag lägga över några avsnitt av Harpers Island till min hårddisk så jag och David får se fortsättningen. Det är lite som Glamour eller nåt, massa intriger och kärlek, men även lite spänning, sista avsnittet vi såg blev brudens pappa klyven på mitten i slutet så man vill ju se hur det fortsätter sen. ;D

Jag kom precis på att jag och David har varit tillsammans i 1 år och 8 månader idag, det är faktiskt rätt länge tycker jag. Hihi. Me looove him, a lot !  

Well, städningen väntar !


-v-

RSS 2.0