SATC !

Oh vad jag är dålig på att blogga, har väl kanske inte mycket att skriva om..

SATC är ju så jävla bra, varför han jag inte kollat på det förrut ? Men det är ju bra, då har jag ju massa massa avsnitt framför mig.

Var in till Gävle och kollade på Eclipse igår iallafall, David och hans kusin Anna följde med. David kom på att det är årets fotbolls match på tv'n också, bra planerat. Men han följde med iallafall och skippade fotbollen. För en tjejfilm. Jag tyckte den var bra iallafall, inte lika bra som boken men dom fick med det mesta från den. Och det var ju inte fy skam att Taylor Lautner gick utan tröja hela filmen. Jaaa jag vet, han är väl kanske lite väl ung, men det gör ju faktiskt ingenting, jag tittar ju bara..

Dags att jobba imorgon igen efter nästan 2 dagar ledigt. Man blir så himla trött efter dom här 24 timmars passen (speciellt när dom ligger nära varandra) att dom första dagarna man är ledig är man jätte trött och vill sova en massa, även fast man inte borde. Som idag t.ex. så visste jag att jag ska upp o jobba imorgon så jag borde ha gått upp tidigt så jag kommer i säng tidigt, men eftersom jag var så trött kunde jag inte gå upp förren strax efter 11. Så får se om jag kommer kunna sova tidigt ikväll. Svårt att packa mat för 24 timmar också, ibland blir det alldeles för mycket och ibland alldeles för lite, svårt svårt. Men efter imorgon är jag ledig till på torsdag och sen är jag ledig igen till på tisdagen efter det. Så inte jätte mycket jobb, men det är många timmar.

Väldigt drygt att inte kunna få tag på David heller eftersom det är krångel med Tele2 får honom. Well, får väl se om han kanske hör av sig imorgon då om han tar sig till sina föräldrar.

Jag älskar dig ! Något så jäkla mycket !


-v-

Neh nu tänker jag stänga av datorn för ska snart möta min kära mor med hunden, sen göra "matsäck" till imorgon.

RSS 2.0